Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy az év végi időszakban a Ferenciek tere környékén megnövekedett forgalomra és fokozott parkolási nehézségekre lehet számítani.

Mivel előadásainkra későn érkezőket nem áll módunkban beengedni, kérjük, tekintettel az esetleges torlódásokra, dugókra, a szokásosnál hosszabb menetidővel tervezzenek, amikor a Katonába indulnak!

A Ferenciek tere környékén 2018 őszétől több útlezárásra lehet számítani, ezek aktuális helyzetéről a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. weboldalán tájékozódhat: http://www.blvf.hu/

Különösen a decemberi időszakban javasoljuk, hogy autó helyett válasszák a közösségi közlekedést (többek közt M1 és M2 metró a Deák térig vagy az Astoriáig, M3 metró, 7-es buszcsalád, 5-ös, 8-as és 112-es busz, 2-es villamos), illetve ha mégis autóval érkeznek és a környező utcákban nem találnak helyet, az alábbi közeli parkolóházak használatát.


Parkolók, parkolóházak a Ferenciek tere környékén

- Franklin Ház (Reáltanoda u. 5., a Kamrától 1, a Katonától 3 percre. Pártoló tagjaink számára kedvezménnyel)
- Parkolóház az Aranykéz utcában (Aranykéz u. 4-6.)
- Astoria parkoló az ELTE tömbje és az East-West Center között (behajtás a Múzeum körútról, a Kálvin tér irányából érkezve)