Új alkalommal jelentkezik a Behívó szakmai eszmecseréje január 23-án, 17 órától. 

A soron következő beszélgetésen az Örkény István Színház IRAM – Ifjúsági Részleg programja, a Hamlethez kapcsolódó előkészítő foglalkozás kerül majd középpontba.
A Szempontváltó január 23-i, keddi alkalma 17:00 órától lesz az Örkény István Színház Stúdiójában. (1075 Bp., Asbóth u. 22.)

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az edu@katonaszinhaz.hu címen várjuk. (A programot a Katona József Színház - Behívó szervezi.)

A Szempontváltó 2017 januárjában indult színházi nevelési beszélgetés-sorozat.
Célja, hogy új lendületet adjon bizonyos szakmai diskurzusoknak, egyúttal elősegítse, hogy a résztvevők új szempontok mentén beszélgethessenek az előadásokról, terminológiáról, elemzési kérdésekről, stb. A Szempontváltó kiemelten kíván foglalkozni a szakírói-kritikai megközelítés lehetőségeivel és nehézségeivel, valamint azzal, hogy az egyes programok hol helyezkednek el a színházi/pedagógiai skálán.
Minden alkalommal egy-egy előadást, komplex színházi nevelési program kerül a moderált beszélgetés fókuszába, amelyet a Behívó vezetői szeretnének nyitottá, a kérdések és szempontok ütköztetésének hasznos fórumává tenni.