f v

A február 17-i Borisz Godunov, illetve a február 18-i Terror előadás előtt és után közös játékra és beszélgetésre invitáljuk azokat a kedves nézőinket, akik szívesen gondolkodnának együtt az előadások kapcsán. 

A Katona Behívó keretében számos iskolában már évek óta sikerrel futó háromlépcsős programunkba havi rendszerességgel családok, baráti társaságok, egyéni érdeklődők is bekapcsolódhatnak. Előzetes tudás, előképzettség nem szükséges – némi játékkedv és kíváncsiság nem árt!

A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: a jelentkezéseket az edu@katonaszinhaz.hu email címre várjuk.

A résztvevőket február 17-én délután 17 órakor várjuk a színház főbejáratánál. Az aznapi Borisz Godunov előadást követő feldolgozó foglalkozás 22:00 óra körül ér majd véget. 

SZL 2884 
Fotó: Szilágyi Lenke

A február 18-i Terror előadás utáni program résztvevőivel a Kamra előcsarnokában találkozunk majd. A program előreláthatólag kb. 22:00 óráig tart.
A Terror utáni foglalkozásra is az edu@katonaszinhaz.hu email címre várjuk a regisztrációkat.

(Ezen a címen jegyigényeket nem fogadunk, csak a színházpedagógiai regisztrációkat várjuk. A minimum létszám 15, a maximum 30 fő.)

terror ea 02 domolky daniel WEB 012 
Fotó: Dömölky Dániel

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Katona Behívó munkatársai.

 

Online jegyvásárlás

Gyorsan, kényelmesen

Pártoló, Támogató, Mecénás

Vásárlás és bejelentkezés

Katona+

Sorozatunkban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket előcsarnokunkban és a K:antin kávézóban.

Aktuális programjaink

Portréfotózás werk

 

 

További videók

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben