Alkotó jellegű manuális foglakozások 8-14 éves gyerekeknek vasárnaponként 10-től és 14 órától.

Jelentkezés és további információ: info@kreatour.hu

foldi andrea

Időpontok, tematika:

Szeptember 29.: Varázspálca- készítés. A pálca többféle fából is lehet, erről egy kis szeánsz keretében döntünk majd, mintha csak Mr.Ollivander-nél lennénk.

Október 27.: Tekergők térképe – medvevadászoknak. Egy jó kis mókát ajánlunk az őszi szünetre, az elkészült térképpel valóban el lehet indulni Budapesten medvékre vadászni. A többi meglepetés.

November 24.: Mógus turbán, elrejtve benne „Tudjukki.”

December 15. :  10 órától (BETELT!)- Karácsonyváró asztali dísz, Hedviggel, levéllel, mini pálcával és roxforti gyertyával. 14 órától - Teszlek süveg.
                          éa 18 órától is: Krácsonyváró asztali dísz - Harry Potter-es adventi barkácsolás

Január 26.: 10 és 14 órától, Haris köz 5., próbaterem - Mini hőlégballon a kedvenc házak színeiben , 14:00 - Családi nap - nem csak gyerekeknek, mini hőlégballon. 

Február 23.: 10 és 14 órától, Haris köz 5., próbaterem - Tollászkodás - egy mesterség, amit már a Francia Enciklopédiai is említ, de nincs rá magyar szó - tollbagoly készítés, aki lehet Hedvig is.

Március 29.: 
10 órától és extra időpontban 18 órától is , Haris köz 5., próbaterem - Patrónus készítés – egy képzeletbeli erdőben, a partónus bűbáj segítségével mindenki megidézi a saját varázslényét; fával, festékkel, dekorgumival és egyéb kiegészítőkkel dolgozunk majd. Képek a tavalyi foglakozásról: https://tinyurl.hu/EvQm/https://www.facebook.com/jelmeztitkok/posts/1218000195021800?__tn__=-R

Április 19., 10 és 14 órától, Haris köz 5., próbaterem - Varázsnövény készítés – bolintér

Május - HP-s kokeshi baba