Mindig fontosnak tartottuk, hogy a fiatalok számára is elérhetővé tegyük a kultúrát. Színházként számunkra ez nem csak lehetőség: kötelesség.

Éppen ezért indítottuk el Katona Chairity kezdeményezésünket, melyben a Katona barátaival közösen lehetőséget biztosítunk arra, hogy minél több fiatal jusson el előadásainkra. Az akció során a rutinos színházba járók felajánlhatják helyüket a fiatalabb generáció tagjai számára, ezzel továbbadva és megmutatva a Katona és általában a kultúra értékeit.

A felajánlás feltöltéssel működik: online megvásárolt jegy esetén az e-mailben kapott, letölthető a PDF-et, pénztárban vásárolt jegynél pedig a befotózott jegyet lehet feltölteni az oldalra.

katona chairity 800


A www.katonachairity.hu oldalon lehet jegyet felajánlani, a fiatalok pedig ugyanezen az oldalon jelezhetik foglalási szándékukat egy-egy jegyre. Az adott helyre regisztráló jelentkezők között mindig öt munkanappal a kérdéses előadás előtt sorsolunk - így kerül új tulajdonoshoz a jegy. A folyamatról e-mailes kommunikáció zajlik mind a felajánlókkal, mind a jelentkezőkkel.

Felajánló bárki lehet, jegyre jelentkezőnek pedig 16-30 év között kell lennie.

Az akció december 23-ig tart, ezt követően pedig, a jövő év első hónapjaiban mind a felajánlókat, mind a jegyek új tulajdonosait egy kötetlen, közös estre invitálunk a Katonába.

További információ, jegyfelajánlás és jegyre történő jelentkezés:  www.katonachairity.hu