Több előadásunkat is utoljára játsszuk júniusban. 2-án utolsó alkalommal látható színházunk történetének egyik emblematikus előadása, az Elnöknők, melyet 1996 óta játszunk nagy sikerrel Csákányi Eszter, Pogány Judit és Szirtes játékával, Ascher Tamás rendezésében.

elnoknok katona 800


Június 7-én Az ügy – avagy Normális Eljárás, 17-én a Berlin, Alexanderplatz, 19-én pedig A tökéletes boldogság világa látható utoljára. Szintén búcsúzunk két vendégprodukciótól: június 8-án a Pali, 12-én pedig az 1 link látható utoljára a Katonában.

Különleges programmal zárjuk az évadot: Csak neked mondom a címe annak a sorozatnak, melyben társulatunk színészei beszélgetnek nem katonás színészkollégáikkal. Június 18. és 23. között a WMN.hu-val közösen szervezett intim hangulatú beszélgetések során sok-sok történetet hallhatunk egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerről és kudarcról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről - úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik.

Júniusi programunk ide kattintva letölthető, a jegyvásárlás pedig április 15-én 11 órakor indul weboldalunkon és jegypénztárunkban.