A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással. November 18-án, a tizenkettedik, tehát az idei utolsó adásban Benedek Miklós és Szacsvay László következik:

Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerről és kudarcról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről – úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik.

A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkfilm is készült:


videó: Kazimir Annamari

A beszélgetéseket június végén, közönség előtt rögzítettük a Sufniban. A videók szeptember 2-tól hetente kerülnek majd fel a WMN YouTube-csatornájára.

Kulisszatitkokkal, werkfotókkal és érdekességekkel pedig az évad idején folyamatosan találkozhatnak a Katona és a WMN social media felületeinek (Facebook-Instagram) követői.

Adások:

Szeptember 2. - Ónodi Eszter Thuróczy Szabolcs
Szeptember 9. - Lengyel Tamás - Nagy Ervin
Szeptember 16. - Básti Juli - Szirtes Ági
Szeptember 23. - Kovács Lehel - Lukáts Andor
Szeptember 30. - Mucsi Zoltán - Rujder Vivien
Október 7. - Bata Éva - Pelsőczy Réka
Október 14. - Borbély Alexandra - Tenki Réka
Október 21. -
Elek Ferenc - Ötvös András
Október 28. - Hernádi Judit - Pálmai Anna
November 4. - Jordán Adél - Jordán Tamás
November 11. - Enyedi Éva - Rajkai Zoltán
November 18. -
Benedek Miklós - Szacsvay László

csnm 2

A sorozat létrehozásában közreműködtek:

WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Ivancsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Schneider Tamas, Szentkuti Judit, Tóth Flóra

Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Radvánszky Péter

 

 

 

feherlogok