Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy januári műsorunk már elérhető, jegyek pedig november 15. 11 órától vásárolhatók meg weboldalunkon és jegypénztárunkban.

Több jó hírünk is van az új év kezdetére:

Január 10-14. között közönség előtt rögzítjük a WMN és a Katona együttműködében létrejött, nagysikerű Csak neked mondom videósorozat második szériáját a Sufniban. A beszélgetések tavasztól tesszük közzé a WMN Youtube-csatornáján.

Rezes Judit visszatérésének köszönhetően, 2020-tól újra játsszuk A bajnokot! Szereplők: Nagy Ervin, Jordán Adél, Rezes Judit, Bezerédi Zoltán, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Rajkai Zoltán. Giacomo Puccini műveinek felhasználásával írta és rendezte: Pintér Béla.

A hónap végén pedig, a torinói Teatro Stabile vendégjátékaként két alkalommal is látható lesz Székely Kriszta első olaszországi rendezése, a Ványa. 

2274 másolata
A bajnok - fotó: Horváth Judit

2020 elején két tavaszi és egy február végi bemutatónk próbái is elkezdődnek: Az Átnevelhetetlen című monodráma Stefano Massini azonos című műve és Anna Politkovszkaja Orosz napló című könyve alapján készül a Sufniban. Pelsőczy Réka rendezésében Fullajtár Andrea lesz látható. Dramaturg: Török Tamara. A premierre 2020. február 22-én kerül sor.

Szintén januárban tartjuk A császár és a Phaedra c. előadások olvasópróbáit. Előbbit, Ryszard Kapuściński művei alapján Zsámbéki Gábor viszi színre a Kamrában, Racine drámáját, Kemény Zsófi átiratában pedig Székely Kriszta állítja színpadra a Katonában. Bemutatók: 2020. március 6-7.