Örömmel tájékoztatjuk Közönségünket, hogy már él a csatlakozási lehetőség Pártolói körünkhöz a 2020/2021-es évadra, melynek feltételein idén sem változtattunk. Reméljük, ezzel egy kis állandóságot biztosíthatunk a változó körülmények között. A kedvezményes lehetőségeket, a megszokott keretek között tudjuk biztosítani a következő évadban is. A Katona Pártolói köre igazi közösség, bízunk benne, hogy a következő évadban Önt is tagjaink között üdvözölhetjük!

A háromszintű rendszerben a Pártoló-csomag többek közt elővásárlási lehetőséget biztosít, mely segítségével tagjaink nem maradnak le legnépszerűbb előadásainkról. Pártoló tagjaink számára ezen felül 10 % kedvezményt kínálunk a jegyvásárlás során, valamint kedvezményes vásárlási lehetőséget a K:antin kávézóban és a Katona boltjában

Támogató tagjaink részére a fentieken túl zártkörű rendezvényeket (exkluzív ankétok a bemutató előadásokhoz kapcsolódóan) ajánlunk, de újdonságként zártkörű közönségtalálkozókat is tervezünk az előadások alkotóival.

Mecénás-körünk tagjai ezek mellett tiszteletjeggyel tekinthetik meg bemutatóinkat, emellett meglátogathatják készülő produkciónk próbáját, külföldi vendégjátékokra invitáljuk őket és partnerünk, a Magyar Nemzeti Galéria exkluzív tárlatvezetésén vehetnek részt.

További részleteket ide kattintva talál, melyek fenti kiadványunkba belelapozva is elérhetőek. A tagságot megváltani a jegypénztárunk újra nyitásáig a http://katona.jegymester.hu felületen lehet. Bármilyen kérdés, észrevétel esetén, kérem, keresse bizalommal munkatársainkat a szervezes@katonaszinhaz.hu címen!