Kedves Nézőink!

A 484/2020 (XI.10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11-től a színházak kötelezően zárva tartanak, ezért december 15-ig minden előadásunk elmarad, az erre az időszakra szóló jegyek árát visszatérítjük.

Az online megvásárolt jegyeket a Jegymester Kft. automatikusan visszaváltja és a jegyárat visszautalja. A feldolgozás és a visszautalások banki adminisztrációja hosszabb időt vehet igénybe, türelmüket köszönjük!

A személyesen megváltott, valamint a korábban elmaradt előadásról átcserélt jegyeket (akkor is, ha eredetileg interneten vásárolták) a lenti adatbekérő lapot hiánytalanul kitöltve és beküldve visszautalással, vagy személyesen pénztárunkban tudjuk visszaváltani 2020. november 30-ig. Közönségszolgálati Irodánk és pénztárunk a megváltozott helyzetben hétfőtől szombatig, 16-18 óra között tart nyitva, kollégáink a jegyvisszaváltással kapcsolatban információval nyitvatartási időben tudnak szolgálni.

A Közönségszolgálati Iroda elérhetősége: 06 1 317 4061 vagy szervezes@katonaszinhaz.hu

Tekintettel a visszaváltandó jegyek nagy számára az adminisztráció ebben az esetben is hosszabb időt vehet igénybe, köszönjük megértésüket!

A kötelező zárvatartás alatt egyes előadásaink online, élő közvetítés formájában is megtekinthetők az eszinhaz.hu és a szinhaztv.com felületeken. Online előadásainkról a folyamatosan frissülő katonajozsefszinhaz.hu/online oldalon tájékozódhatnak.

További információért és az online előadásokkal kapcsolatos hírekért a zárvatartás alatt is kövessenek bennünket közösségi média felületeinken és honlapunkon! A visszaváltásig megértésüket és türelmüket köszönjük!