Táborok

A 8-12 éveseknek - a Jelmeztitkok táborban - a színházi háttérszakmákról mesélünk és a jelmeztervezés titkairól, a kicsit nagyobbaknak –  Viktória királynő  (9-14 éveseknek) és Marie Antoinette (9-14 éveseknek) életéről. Természetesen minden táborban alkotásokon keresztül dolgozzuk fel a témákat.


A táborok 9-16 óráig tartanak és tartalmaznak egy meleg kétfogásos ebédet a Kantinban, a Katona kávézójában. Helyszín a Katona József Színház Haris közben lévő próbaterme.

A három tematika:

Jelmeztitkok - 8-12 éves gyerekeknek

Érdekes színházi háttérszakmákkal ismerkednek a gyerekek, miközben korabeli báli ruhát álmodnak egy papírbabának, velencei maszkot és tütüt készítenek, kalaposodnak, körülnéznek a színfalak mögött és a jelmezraktárban.


További információ és jelentkezés a turnusokra kattintva látható:

1. turnus - július 1-5.
2. turnus - július 8-12.

Marie Antoinette, a trendi királyné - 9-14 éveseknek

A fiatalok belevetik magunkat a korabeli Versailles hétköznapjaiba, megismerkednek Marie Antoinette életével, a korabeli divattal; mintakönyvet készítenek, kicsi rokokó ruhácskát varrnak, jelmezt terveznek Mozart egyik opera-figurájának és körülnézünk a színfalak mögött is.


További információ és jelentkezés a turnusokra kattintva látható:

1. turnus - július 15-19.
2. turnus - július 22-26.


Viktória királynő, az influenszer - 9-14 éveseknek

A résztvevők visszarepülnek a viktoriánus időkbe, hogy megismerkedjenek egy érdekes uralkodónő izgalmas életével, és a 19.századi Angliával; virágkoszorúk, mini koronák és más izgalmas tárgyak alkotása közben. És természetesen minden táborozó körülnéz a színfalak mögött is.


További információ és jelentkezés a turnusokra kattintva látható:

1. turnus - július 29-augusztus 2.
2. turnus - augusztus 5-9.


A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, a feladatok egymásra épülnek, különböző szinteken lehet megoldani őket, úgy vannak kitalálva, hogy a legkisebbek is örömüket lelik benne, és a nagyobbaknak is kihívást jelent. 

A tábor vezetője: Földi Andrea jelmeztervező

Cím: V. kerület, Haris köz 5. félemelet
Amennyiben további kérdése lenne: kreatour@kreatour.hu