A WMN.hu és a Katona József Színház örömmel jelenti, hogy 2021 őszén kilenc új résszel folytatódik a két alkotóműhely közös videósorozata, a Csak neked mondom! A beszélgetések felvételére  augusztus utolsó hetében kerül sor a Sufniban. Az adások szeptember végétől, hetente kerülnek majd fel a WMN youtube-csatornájára.

CSNMvol2 graf

A harmadik, egyben záró széria párosai:

Bányai Kelemen Barna - Alföldi Róbert
Dankó István - Kovács András Péter
Keresztes Tamás - Horváth Csaba
Kiss Eszter - Szabó T. Anna
Máté Gábor - Zsámbéki Gábor
Mészáros Béla - Kardos Róbert
Székely Kriszta - Péterfy Bori
Vajdai Vilmos - Szabó Győző
Vizi Dávid - Peller Anna

A már több százezer embert elérő, formabontó műsorban egymást jól, vagy kevésbé jól ismerő művészek teljesen “szabadjára engedve”, kettesben, egy kivételesen intim térben beszélgetnek egymással. A sorozat olyan meghatározó színészeket vonultatott már föl, mint például Szirtes Ági és Básti Juli, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs, Bezerédi Zoltán és Stohl András vagy éppen Fullajtár Andrea és Mácsai Pál. 

“Az elmúlt években biztossá vált számunkra és a nézők számára is, hogy minden beszélgetés egyedi és megismételhetetlen a Csak neked mondom különleges színpadán. Büszkék vagyunk, hogy újra együtt dolgozhatunk a Katona Jozsef Színház utánozhatatlan társulatával.” - emelte ki D. Tóth András, a sorozat wmn.hu-s producere.

"Az első két évad sikere után nem gondolkodtunk sokat azon, hogy igent mondjunk, amikor D. Tóth András megkeresett minket egy harmadik, záró széria ötletével. Úgy gondolom, a Csak neked mondom tökéletes lehetőség, hogy művészeink új, eddig talán ismeretlen oldalukrol mutatkozzanak be a közönségnek." - mondta el Máté Gábor a harmadik évad kapcsán.

A tervek szerint a 2021/22-es évad első premierjét szeptember 17-én tartjuk. Térey János Káli holtak című regényének színpadi vátozatát Dömötör András rendezi a Kamrában. Ezzel párhuzamosan Line Knutzon Mesteremberek c. darabját Máté Gábor állítja színpadra a Katonában. Az előadás bemutatója szeptember 24-én lesz. A Kamra következő premierjére október 16-án kerül sor. Az Euripidész, Aiszkhülosz és Szophoklész drámáiból összeállított Isten, haza, család-ot Tarnóczi Jakab viszi színre.

Augusztus-szeptemberi műsorunk ITT, míg októberi IDE KATTINTVA érhető el.

katona szin 1

A Katona József Színház fenntartja a jogot, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében egészségügyi szabályok betartásához kösse a színházlátogatást. Kérjük, hogy az előadások megtekintése előtt minden esetben tájékozódjanak az aktuális előírásokról honlapunkon, a Facebook-oldalon, vagy a Közönségszolgálati Irodában.