Március 27-én, csütörtökön 11 és 23 óra között jegypénztárunkban és weboldalunkon 33% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni áprilisi és májusi előadásainkra a Színházi Világnap alkalmából. Jegypénztárunkban egész nap társulatunk színművészeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az idei évben egy különleges meglepetéssel is készülünk a Színházi Világnapra: az elmúlt napokban társulatunk tagjaival több tucat olyan animgifet készítettünk, melyekkel nem csak a Katona rajongói színesíthetik kiválóan üzeneteiket, kommentjeiket – ha nehéz egy-egy érzelmet, reakciót szavakba önteni, reményeink szerint Nagy Ervin, Pálmai Anna, Kulka János és a többiek pillanat alatt megoldják.

A gifek az alábbi oldalon már most elérhetők és természetesen szabadon felhasználhatók: www.gifszinhaz.hu

046 2 anim

Ha valamilyen érzelem, szituáció, reakció vagy izgalmas arckifejezés kimaradt volna a közel száz animgif közül, nézőink kérései alapján pótoljuk azokat: Facebook-oldalunkon március 27-én délután 3-ig lehet majd kérni konkrét helyzeteket, társulatunk tagjai pedig még aznap leforgatják a legérdekesebb ötleteket.

Természetesen a Színházi Világnapon mindhárom esti előadásunk előtt (A nép ellensége, Elnöknők, Pianinó) egy-egy színészünk élőben tolmácsolja Brett Bailey dél-afrikai drámaíró, rendező színházi világnapi üzenetét.