A tavaszi teltházas előadások után szeptember első hetében Magyar Éva nagysikerű vendégjátéka látható újra: a Marlene ezúttal a Kamrában kel életre összesen négyszer szeptember 5-7. között, két alkalommal angol nyelven. [az előadás színlapja, fotók, kritikák]

magyareva 600
Marlene - Magyar Éva | fotó: Brozsek Niki

Izgalmas szombati délelőtti programot ígér két októberi bemutatónk ingyenesen megnézhető nyílt próbája: a Kamrában szeptember 6-án az M/S, 20-án pedig A két Korea újraegyesítése című előadások alkotófolyamatába pillanthatnak be a nézők. Folytatjuk a Katona+ című sorozatot felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel a színház előcsarnokában: ősszel elsőként a Jónás Vera Experiment koncertjére várjuk az érdeklődőket szeptember 13-án.

A repertoár-előadások közül szeptemberben már látható lesz többek közt a Top Dogs, A mi osztályunk, a Rükverc és A Godot-ra várva. 

Idén is részt veszünk a Színházak Éjszakáján szeptember 20-án: az egész napos, közel 30 színházat érintő rendezvényre augusztus 1-től lehet belépőt vásárolni az interneten, szeptembertől pedig személyesen is.