v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Nyári nyitva tartás

Szeptemberi és októberi előadásainkra július 1-től lehet jegyet vásárolni weboldalunkon és a színházunk előcsarnokában található jegyautomatánál. Közönségszolgálati Irodánk augusztus 25-ei nyitásáig kérdéseiket, észrevételeiket a szervezes@katonaszinhaz.hu címen várjuk.
Dankó István

Dankó István

Pelsőczy Réka

Pelsőczy Réka

Lengyel Ferenc

Lengyel Ferenc

Kun Vilmos

Kun Vilmos

Következő előadások

Top Dogs

szeptember 5./Kamra

Petra von Kant

szeptember 5./SUFNI

Top Dogs

szeptember 6./Kamra

Petra von Kant

szeptember 6./SUFNI

Cukor Kreml

szeptember 11./Kamra

Top Dogs

szeptember 12./Kamra

Portugál

szeptember 12./Katona

Workshop gyerekeknek Földi Andrea jelmeztervezővel

szeptember 13./K:antin.

A mi osztályunk

szeptember 13./Kamra

A hét asszonya

szeptember 20./Kamra

Illaberek

szeptember 20./Katona

Cukor Kreml

szeptember 21./Kamra