v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Nyári szünet

Szeptemberi és októberi előadásainkra július 7-én 11 órától lehet jegyet vásárolni weboldalunkon. Közönségszolgálati Irodánk augusztus 23-ai nyitásáig kérdéseiket, észrevételeiket a szervezes@katonaszinhaz.hu címen várjuk.

Takátsy Péter

Takátsy Péter

Keresztes Tamás

Keresztes Tamás

Lengyel Ferenc

Lengyel Ferenc
Nagy Ervin

Nagy Ervin

Következő előadások

Emilia Galotti

szeptember 4./Kamra

Részegek

szeptember 8./Kamra

Elnöknők

szeptember 9./Kamra

A bajnok

szeptember 9./Katona

Ahogy tetszik

szeptember 10./Kamra

A bajnok

szeptember 10./Katona

Top Dogs

szeptember 11./Kamra

Portugál

szeptember 11./Katona

Ahogy tetszik

szeptember 15./Kamra

A bajnok

szeptember 15./Katona

Bihari

szeptember 15./SUFNI

Harper Regan

szeptember 16./Kamra