v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Katona+

Sorozatunkban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket előcsarnokunkban és a K:antin kávézóban.

Kovács Lehel

Kovács Lehel

Takátsy Péter

Takátsy Péter
Fekete Ernő

Fekete Ernő

Rajkai Zoltán

Rajkai Zoltán

Mészáros Béla

Mészáros Béla

Következő előadások

Részegek

február 9./Kamra

Sirály

február 9./Katona

Elnöknők

február 10./Kamra

Illaberek

február 10./Katona

Mennyekbe vágtató prolibusz

február 10./SUFNI

A borbély

február 10./Kossuth L. u. 18.

Rükverc

február 11./Kamra

Godot-ra várva

február 11./Katona

Szép napok

február 11./SUFNI

Ahol a farkas is jó

február 12./Kamra

Fényevők

február 12./Katona

A borbély

február 12./Kossuth L. u. 18.