v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Küldj egy fotót!

Olyan fotókat várunk, melyek színházunk előcsarnokában, a Kamrában, a K:antin kávézóban, a K:önyv és Boltban, az épület előtt vagy akár a nézőtéren készültek – utóbbi esetben persze kizárólag előadás előtt vagy után.

Ónodi Eszter

Ónodi Eszter
Rezes Judit

Rezes Judit

Rajkai Zoltán

Rajkai Zoltán

Vajdai Vilmos

Vajdai Vilmos

Következő előadások

Dob és tánc

május 25./Kamra

Cukor Kreml

május 26./Kamra

Godot-ra várva

május 26./Katona

Szép napok

május 26./SUFNI

Top Dogs

május 27./Kamra

Portugál

május 27./Katona

Üvegfal mögött

május 27./SUFNI

A Katona és kora – A kezdetek - könyvbemutató

május 28./K:antin.

Cukor Kreml

május 28./Kamra

Faust I.

május 28./Katona

A Nagyvárosok Máriája - Maria of the Metropolis

május 28./SUFNI

Kurázsi mama és gyermekei

május 29./Katona