v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Katona+

Sorozatunkban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket előcsarnokunkban és a K:antin kávézóban.

Bán János

Bán János
borbely alexandra

Borbély Alexandra

Lengyel Ferenc

Lengyel Ferenc
Bodnár Erika

Bodnár Erika

Következő előadások

Rükverc

március 29./Kamra

Nem tudhatom... Radnóti és korunk

március 29./Katona

Szókratész védőbeszéde

március 29./SUFNI

Nem tudhatom... Radnóti és korunk

március 30./Katona

Petra von Kant

március 30./SUFNI

Abigail bulija

március 30./Kamra

Opera beavató

március 31./Kamra

Illaberek

március 31./Katona

Üvegfal mögött

március 31./SUFNI

Kurázsi mama és gyermekei

április 1./Katona

Abigail bulija

április 1./Kamra

Szókratész védőbeszéde

április 1./SUFNI