v f Kártyázz nálunk!
Hírek, Aktualitások
2012. március 29.

Woyzeck: videóklip forgott a Katonában

A háromperces klip az előadásban is hallható All the World is Green című dalt dolgozza fel a Woyzeck-et játszó Keresztes Tamás és a feleségét alakító Jordán Adél, valamint a produkcióban játszó zenészek előadásában. Az andalító, meditatív hangulatú számot Tom Waits és Kathleen Brennan jegyzi.

Az All the World is Green eredetileg Robert Wilson 2000-ben bemutatott Woyzeck-verziójához írták,  ezt követően pedig az előadásban hallható több más számmal együtt a 2002-es Blood Money című albumon jelent meg.A videóklipet, mely először at [origo]-n volt látható, Dankó István rendezte, az operatőr Tausz Gábor, a vágás pedig Duszka Péter munkája. A felvétel a színházban készült. A készítők igyekeztek lehetőség szerint az előadás hangulatához igazítani a felvételt; a fekete-fehér képek jelentős részét fejre szerelhető kamerával vették fel, ezzel egy egyedi, különleges képi világ jött létre. A forgatáson készült werkfotók ezen itt megtekinthetők.

Katona+

Sorozatunkban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket előcsarnokunkban és a K:antin kávézóban.
Pálmai Anna

Pálmai Anna

Fullajtár Andrea

Fullajtár Andrea

Bodnár Erika

Bodnár Erika

borbely alexandra

Borbély Alexandra

Következő előadások

Abigail bulija

október 13./Kamra

Harper Regan

október 14./Kamra

Az Olaszliszkai

október 14./Katona

Faust I.

október 15./Katona

Csalog Zsolt: Keserű boldogság

október 15./SUFNI

Oszlopos Simeon

október 16./Kamra

Faust II.

október 16./Katona

Csendet akarok

október 16./SUFNI

A Kolibri Kiadó felolvasószínháza gyerekeknek

október 17./K:antin.

Oszlopos Simeon

október 17./Kamra

Faust II.

október 17./Katona

Egy komcsi nyanya vagyok!

október 17./SUFNI