Mivel előadásainkra későn érkezőket nem áll módunkban beengedni, kérjük, tekintettel az esetleges torlódásokra, dugókra, a szokásosnál hosszabb menetidővel tervezzenek, amikor a Katonába indulnak!

A Ferenciek tere környékén 2018 őszétől több útlezárásra lehet számítani, ezek aktuális helyzetéről a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. weboldalán tájékozódhat: http://www.blvf.hu/

Javasoljuk, hogy autó helyett válasszák a közösségi közlekedést (többek közt M1 és M2 metró a Deák térig vagy az Astoriáig, M3 metró, 5-ös, 7-es, 8-as, 112-es, 133E busz, 2-es villamos), illetve ha mégis autóval érkeznek és a környező utcákban nem találnak helyet, az alábbi közeli parkolóházak használatát.

2020. március 9-től az M3 metró feljítása miatt lezárásra kerül a Ferenciek tere metróállomás. A metró helyett a környék megközelítésére a BKK - Budapesti Közlekedési Központ alternatív közösségi közlekedési lehetőséget javasol. Kérjük március 9-től kísérjék figyelemmel a változásokat és szükség szerint számoljanak hosszabb menetidővel! Részletek itt!


Parkolók, parkolóházak a Ferenciek tere környékén

- Franklin Ház (Reáltanoda u. 5., +36 1 328 0960, a Kamrától 1, a Katonától 3 percre. Pártoló tagjaink számára kedvezménnyel)
- Parkolóház az Aranykéz utcában (Aranykéz u. 4-6.)
- Astoria parkoló az ELTE tömbje és az East-West Center között (behajtás a Múzeum körútról, a Kálvin tér irányából érkezve)