Nagy örömmel tájékoztatjuk Közönségünket, hogy a hosszú leállás után, május 29-én Zsámbéki Gábor rendezésének premierjével várjuk újra Önöket színházunkban.

A Lear király színpadi próbái még 2020 novemberében álltak le, a munka ez után az online térben folytatódott. Művészeink már izgatottan várják, hogy ismét személyesen találkozhassanak Önökkel. A Lear király címszerepében a Vígszínház művészét, Hegedűs D. Gézát láthatják.

GALÉRIA - Szilágyi Lenke képei

Trailer:

Készítette: Kazimir Annamari

A május végi, illetve a júniusi műsorunk ide kattintva elérhető. Online jegyvásárlásra május 20., 11 órától lesz lehetőség, személyesen pedig május 25-től a Közönségszolgálati Irodában. Az online vásárlással párhuzamosan jegyfoglalásra is van lehetőség. További információ: szervezes@katonaszinhaz.hu, 317-4061, 266-5200

A biztonságos színházlátogatás érdekében a nézőtér első sorát nem értékesítjük, továbbá két, három, illetve négy székenként kihagyunk egy-egy helyet. Online jegyvásárláskor természetesen látható lesz, hol vannak üres székek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadások és egyéb programok kizárólag védettségi igazolvánnyal, vagy védőoltást igazoló applikációval látogathatók. Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy saját védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete alatt vehet részt nézőként a színház programjain. Belépéskor a védettségi igazolványt és a személyazonosításra, illetve az életkor megállapítására alkalmas igazolványt a színház munkatársai ellenőrzik.

A színház egész területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, kivéve a K:antinban vásárolt ételek és italok elfogyasztása alatt. A színházlátogatái szabályok további részleteiről itt tájékozódhatnak.

ujranyitas foto katona másolata

Katona 2021 majus junius kulso V2 page 001