Információ

 

Az ajándékutalvány a pillanatnyilag rendelkezésre álló jegyekre váltható be.

Az ajándékutalvány automatikus belépésre nem jogosít.

Beváltási időszak: 2024. július 10. - 2025. április 25.

Az ajándékutalvány átruházható. Személyes vásárlás esetén nem visszaváltható, online vásárlás esetén 14 napon belül visszaváltható.

Az adatok megőrzésének ideje 18 hónap.

Az ajándékutalványt beváltható A második életmű; Székely Gábor és a színházcsinálás iskolája című könyvre is. Kérjük ez esetben keresse a Közönségszolgálati Irodát.

 

 

Beváltás menete online jegyvásárlás eseténA vásárlást követően a vevő egy utalvánnyal és egy kisérőlevéllel rendelkezik. Utóbbin megtalálható a vásárláshoz szükséges kártyakód és jelszó. A jelszó ezesetben mint egy online vásárlás esetén használt CVC kód működik.
Online vásárlás esetén mindig szükség van rá.

A megvásárolni kívánt jegy fizetési módját a négyes pontban tudja a néző kiválasztani, itt a sor alján található a Katona ajándékkártya opció. A fizetés mező kiválasztása után a felugró ablakba kell felvinni kártyakódját és jelszavát.

Egy vásárlás során egy utalvány használható fel, ha nem elegendő a kártyán lévő összeg, bankkártyával kiegészíthető.

Utalványunk beváltási határideje: 2025. április 25. 18:00

 

Beváltás menete személyes jegyvásárlás eseténSzemélyes beváltáskor a kisérőlevél elhanyagolható, Közönségszolgálati irodánkban az utalvány kártyaszáma alapján kollegáink tudják azonosítani az ajándékkártyát.

Több utalvány is felhasználható, ha nem elegendő a feltöltött összeg, kiegészíthető tetszőleges módon, pénztárunkban elfogadott fizetési lehetőségekkel.

Az utalvány 2025. április 25-ig váltható be.

 

Kapcsolat:
Katona József Színház
Tel: 06 1 317 4061
E-mail: szervezes@katonaszinhaz.hu