A Katona József Színházban - a koronavírus terjedésének csökkentését célzó, színházak közötti egészségügyi megállapodással összhangban – az alábbi színházlátogatási szabályok betartására kérjük az előadáskora látogató nézőinket:

1. A Katona József Színház kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít látogatóinak, kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen látogassák előadásainkat, ha köhögnek, lázasak, ne jöjjenek színházba. A bejáratnál nézőteres kollégák ellenőrzik az érkező nézők hőmérsékletét.

3. A Fővárosi Önkormányzat döntése értelmében kötelező a maszkviselés a fővárosi fenntartású kulturális intézményekben, így a Katona József Színházban is. Kérjük, a színház egész területén viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

4. A nagyszínház nézőterét előadáskezdés előtt 20 perccel megnyitjuk, kérjük nézőinket, hogy folyamatosan foglalják el a helyüket a nézőtéren. A Kamra és a Sufni nézőterét is hamarabb, előadáskezdés előtt legalább 15 perccel, illetve az egyes előadások sajátosságait figyelembe véve nyitjuk meg.

5. Az előadás végén kérjük, maradjanak a helyükön és fokozatosan, csak az iránymutatások szerinti sorokban ülők hagyják el egyszerre a nézőteret.

6. Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületünkön vásárolják meg jegyeiket.

A Katona József Színházban fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére. A közönségforgalmi területeken dolgozó kollégáink kötelezően maszkot viselnek. Csak tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.

katona maszkok


Kérjük, az esetleges változásokért és további információért keresse fel színházunk honlapját, Facebook oldalát, vagy érdeklődjön a szervezes@katonaszinhaz.hu emailcímen, illetve a 06 1 317- 4061-es telefonszámon!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel elősegítik a biztonságos színházlátogatást és hozzájárulnak, hogy a Katona József Színház előadásokat tarthasson!